Laat je verrassen door de Smaak van Vroeg
Smaak van Vroeg
Wij ontwikkelen onze gerechten met de seizoenen mee. Als we een nieuwe smaak in het seizoen lekker vinden, komt het gelijk op onze kaart.
Zuurdesem bakkerij
In het hart van Vroeg zit de zuurdesem bakkerij van Vroeg. Onze brood en bakkersproducten vind je terug op de kaart. Het diner beginnen we met een kleine verrassing uit eigen bakkerij.
Proef kleinere gerechten en lokale smaken
Bestel meerdere kleine gerechten zodat je kunt genieten van de smaken en het ambacht van Vroeg. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten en leveranciers.
Ontbijt
Ons ontbijt serveren wij tussen 8 en 11 uur.
Lunchkaart
Gerechten van onze lunchkaart serveren wij tussen 11 en 16 uur.
Dinerkaart
Vanaf 17 uur zijn de gerechten van de dinerkaart te bestellen.
High Tea
Geniet dagelijks vanaf 14.30 uur van onze High Tea met lekkernijen uit eigen bakkerij en keuken!
Babyshower High Tea? Geef het ons tijdig door en wij zorgen voor enkele blauwe of roze patisserie items.
High Tea Babyshower
Geniet dagelijks vanaf 14.30 uur van onze High Tea met lekkernijen uit eigen bakkerij en keuken! Enkele patisserie items zijn bij de high tea babyshower roze of blauw al naar gelang jullie wensen.
High Tea Vegan
Onze high tea is nu ook vegan beschikbaar. Geniet dagelijks vanaf 14.30 uur van deze High Tea met lekkernijen uit eigen bakkerij en keuken!
Kinderkaart
Ook aan de kinderen is gedacht!
Kerstlunch
Eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een feestelijke viergangen kerstlunch.
Vegetarische kerstlunch
Eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een feestelijke vegetarische viergangen kerstlunch.
Kerstdiner
Eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een feestelijk viergangen kerstdiner.
Vegetarisch kerstdiner
Eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een feestelijk vegetarisch viergangen kerstdiner.
Kerst kinderen
Voor de kinderen hebben we eerste en tweede kerstdag een viergangen kerstmenu.
Biodiversiteit op je Bord
Bij Vroeg werken we graag met kwalitatieve producten van boeren uit de buurt. Mensen waarvan we het verhaal kennen en waarvan we de passie voor vakmanschap terug proeven in hun producten. Die relaties, daar zijn we trots en zuinig op. Deze boerenbedrijven kunnen alleen blijven bestaan als we bewust omgaan met ons landschap en een eerlijke prijs betalen voor deze prachtige producten. Daarom is het belangrijk dat we de hele food sector motiveren om de denkwijze te veranderen. Door als Vroeg – met het hele bedrijf – mee te doen aan Biodiversiteit op je Bord willen wij leveranciers, collega’s en gasten inspireren om actief deel te nemen aan de verbetering en verduurzaming van ons voedselsysteem.
Chef Rinus is ambassadeur van Biodiversiteit op je bord. In die rol geeft hij advies en lezingen aan andere food professionals die zich graag bij de beweging willen aansluiten. “In onze keuken bewegen we met de seizoenen mee. Dat zijn niet vier, maar veel meer seizoenen. Door vaker het menu te veranderen is het mogelijk om producten te gebruiken die op dat moment op hun best zijn… ook als de weersomstandigheden onvoorspelbaar zijn en producten eerder beschikbaar zijn of de oogst tegenvalt. Doordat we veel van onze leveranciers persoonlijk kennen is het makkelijk om snel te schakelen”, vertelt Rinus.
Op het erf van de boerderij staan sinds dit jaar ook bijenkasten. Een project van Jaap die, naast zijn rol in de technische dienst van Vroeg, zijn talenten als imker ontplooit. “Op deze manier leveren we als team niet alleen een positieve bijdrage aan de bijenstand, maar geven we ook iemand de kans om een nieuw vak te leren. Voor mij is het fantastisch dat we onze eigen honing van het huis in de gerechten van Vroeg kunnen verwerken en kunnen verkopen in de winkel”, vertelt Rinus trots. “En natuurlijk is het ook belangrijk om ons bedienend personeel goed te begeleiden. Zij kunnen aan tafel de link leggen tussen wat er in de keuken gebeurt en wat er op je bord belandt. Dat verhaal moet je delen om de cirkel rond te maken”.
Bij Vroeg in de keuken zie je de liefde voor het ambacht terug