Biodiversiteit op je bord bij Vroeg

Biodiversiteit vinden wij belangrijk
Ambacht staat bij Vroeg voorop. Werken met eerlijke producten van lokale leveranciers is voor ons niet meer dan logisch. Daarom steunen wij ‘Biodiversiteit op je Bord‘ een initiatief van Dutch Cuisine om horecaondernemers bewust te maken van het belang van een duurzaam voedselsysteem. Onze chef Rinus is ambassadeur van ‘Biodiversiteit op je Bord’ en inspireert andere chefs, leveranciers en gasten om zich in te zetten voor herstel van de biodiversiteit. Bij Vroeg doen we dat door te koken met ingrediĆ«nten die van dichtbij komen en op hun best zijn in het huidige seizoen. Dan zijn ze het lekkerst, het verst en het meest duurzaam.

Wij besparen 300.000 liter water per jaar
Bij Vroeg dragen we graag ons steentje bij om de wereld goed achter te laten voor volgende generaties. Met slimme oplossingen, zoals bijvoorbeeld onze waterloze urinoirs van Mr. Friendly, besparen we wel 300.000 liter drinkwater per jaar! Normaal wordt er per spoelbeurt 3 liter drinkwater gebruikt, maar met deze innovatie kunnen we dat allemaal besparen.

Lekker lokaal eten bij Vroeg